У Києві невідомі варвари взялися за нищення ялинок. Про це повідомили у комунальному підприємстві «Київзеленбуд».

Як зазначається, напередодні Нового року постраждали молоді ялинки та сосонки Солом’янського, Подільського та Дніпровського районів. Поки що подібних випадків небагато, і комунальники сподіваються, що цим невідомі зловмисники і обмежаться. Адже пухнасті красуні мають прикрашати міські вулиці та сквери, а не квартири несвідомих громадян.

Крім того, додали у «Київзеленбуді», такі крадені деревця не принесуть радості своїм викрадачам: у приміщенні ялинки та сосни, оброблені спеціальною речовиною, почнуть нестерпно смердіти.

Фото: «Київзеленбуд»

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тож, якщо не хочете зіпсувати собі та рідним свято, не крадіть ялинки з міських вулиць та не купуйте їх у підозрілих осіб, які можуть виявитися вандалами.

Додамо, що у лісопаркових господарствах «Київзеленбуду» проводяться спільні рейди із правоохоронцями та співробітниками державної екологічної інспекції, які виявляють та затримують порушників.

Нагадуємо, що нещодавно київські пожежники створили незвичайний корпоративний календар на наступний рік.

Як повідомляв Знай.uа , День святого Миколая 2019: як відсвяткувати з дитиною, куди піти і афіша в Києві.

Також Знай.uа писав про феєричне відкриття головної ялинки і не тільки: що чекає на киян у День святого Миколая.