На Київщині добу шукають безвісти зниклу дівчинку, яка пішла з дому та не повернулася.

Про це повідомляє Інформатор.

На Київщині в місті Боярка розшукують 15-річну Цуркан Єлизавету. Відомо, що в середу, 25 грудня вона пішла з дому і не повернулася назад. Відомо, що в останній раз дівчинку бачили в середу, коли вона вийшла з будинку за адресою місто Боярка, вулиця Лінійна, 28.

З того часу дівчинка не виходить на зв'язок, її телефон відключений. Рідні Єлизавети просять допомоги з пошуками. Особливі прикмети зниклої: зріст 140 сантиметрів, худорлявої статури, овальне обличчя, блакитні очі, русяве волосся до плечей. Дівчинка була одягнена в світло-коричневу куртку, джинси і сірі кросівки.

Під Києвом пропала Цуркан Єлизавета

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Прохання уважно придивитися до фотографії, якщо ви бачили цю дівчинку чи знаєте щось про її місцезнаходження повідомте про це на спеціальну лінію 102, від цього може залежати життя дитини.

Нагадаємо, що своїй сторінці у Фейсбук депутат міської ради Львова і активіст Ігор Зінкевич повідомив, що з Львівського дитячого будинку зникли двоє підлітків.

Як повідомляв Знай.uа , на Харківщині поліцейський відзначився геройським вчинком і потрапив на ніж до злочинця - правоохоронець обміняв себе на заручницю, яку захопив псих зі зброєю.