В українській столиці все продовжують піднімати питання про декомунізацію. Так, у Києві не дадуть знести пам'ятник генералу Ватутіну.

Про це повідомляє Інформатор.

Найяскравіший пам'ятник, що зберігся та який привертає до себе масу негативу націоналістів був і залишається пам'ятник Ватутіну. За цей час його кілька разів обливали фарбою, і навіть намагалися знести самостійно, але все безрезультатно. Все тому що пам'ятник Ватутіну в Маріїнському парку — особливий, і не підлягає закону про декомонізацію.

У Києві не дадуть знести пам'ятник генералу Ватутіну

"Прізвища Ватутіна немає в списках на декомунізацію в силу різних обставин. Це по-перше. По-друге, навіть якщо б він був в цих списках та підпадав під декомунізацію, існує окремий виняток щодо могил. Це не просто пам'ятник Ватутіну — це могила", — сказав Антон Дробович.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.иа", представники російської православної церкви зажадали "переселить" тіло Леніна з Мавзолею в інше місце.

Нагадаємо, що на Закарпатті в місті Чоп в рамках декомунизации з молотка пішов пам'ятник Володимиру Леніну, якого викупили за скажені гроші.

Також повідомлялося, що звичайний киянин одного разу вранці зустрів у метро звичайної людини у футболці зі Сталіним. І це не дуже добре закінчилося для другого.