Каскадерові і учаснику професійної команди з шосейно-кільцевих мотоперегонів Spirit Racing Team Сергію Совяку вдалося встановити в Києві небувалий рекорд: він перетнув річку Дніпро на звичайному мотоциклі. Про це повідомляють на офіційній сторінці команди у Facebook.

Наголошується, що мотоциклісту вдалося подолати по воді п'ять кілометрів, при цьому його швидкість становила 60 км/ч. Досягнення каскадера потрапило до Книги рекордів України. За виконанням всіх необхідних для цього умов стежила голова Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

Лана Вєтрова, Facebook

Вона зазначила, що виконання подібних трюків – рідкість, і в світі навряд чи набереться з десяток людей, здатних на таке. Тепер серед цих шибайголів – і українець.

[embed]https://www.facebook.com/SpiritRacingMoto/videos/1839408616193887/?__xts__

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Geplaatst door Алена Кузьмина op Dinsdag 24 december 2019

Виконувати трюк на воді було вкрай небезпечно – один невдалий рух міг відправити каскадера і його транспорт на дно Дніпра. Однак йому все вдалося.

«Всі мої друзі вірили в мене, у нас добре вийшло!» – поділився емоціями рекордсмен.

Нагадуємо, що нещодавно київські пожежники створили незвичайний корпоративний календар на наступний рік.

Як повідомляв Знай.uа, День святого Миколая 2019: як відсвяткувати з дитиною, куди піти і афіша в Києві.

Також Знай.uа писав про феєричне відкриття головної ялинки і не тільки: що чекає на киян у День святого Миколая.