Хореограф британського Royal Ballet Уейн МакГрегор відвідає Київ з неймовірним шоу. З 29 по 30 березня він покаже своє творіння під назвою "Автобіографія" в Жовтневому Палаці.

Відомо, що в 2006 році МакГрегор став запрошеним хореографом-резидентом королівського балету "Ковент-Гарден". Крім того, король контемпорарі ставить хореографію для провідних балетних труп світу – Паризька опера, NDT, Нью-Йорк Сіті Балет, Ла Скала і Великий Театр.

Балетний спектакль "Автобіографія" вперше з'явився в 2017 році – це абстрактне міркування про життя і творчість поза часом. Танцюристи інтерпретують зовнішність і фірмову тілесну мову автора, вибудовуючи кожен рух на грані зламаних гострих кутів і на граничній швидкості.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Автором музики виступила електронний музикант Джейлін. Її творчість подібна звуковій архітектурі і межує між почуттями ейфорії і нищівної люті.

Варто уточнити, що вартість квитків на шоу легендарного хореографа МакГрегора від 250 до 2300 гривень.

Нагадаємо, Знай.uа підготував добірку найбільш яскравих святкових заходів у Києві.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві заборонили використовувати феєрверки та салюти.

Також портал Знай.uа писав, де з дітьми весело провести час у компанії Діда Мороза і ельфів.