Киянам зробили несподіваний "сюрприз" у День Святого Миколая. Мешканцям одного з будинків відключили ліфти, і позбавили світла та опалення.

Про це написала одна з користувачів соцмережі facebook Олена Кадочникова.

Так, за її словами, 19 грудня в будинку, де вона проживає, зникло світло, вода, опалення і перестали працювати ліфти. За словами Олени більшість мешканців будинку вчасно платить за перераховані послуги, однак вже котрий день їм доводиться жити без зручностей.

"Мабуть, люди, які проживають у нашому домі, погано себе вели весь минулий рік. Ввечері 19 грудня, в день СВ. Миколая, в нашому будинку хтось відключив ліфти, світло на сходах, воду та опалення", - розповіла жінка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як виявилося обслуговуюча компанія ТОВ Лані заборгувала ДТЕК, що і спричинило за собою відключення світла, води та опалення в будинку.

"І ДТЕК відключив всі тільки нашого дому. АЛЕ хіба має право ДТЕК відключати воду і опалення? Історія дуже сумна і незрозуміла. Допоможіть розібратися!", - звернулася Олена до українців.

Жінка висловила надію, що держава, в якій вона живе і платить податки все-таки не залишиться осторонь і хоч якась з організацій зможе допомогти мешканцям будинку повернутися до колишнього життя.

Нагадаємо, раніше невідомі влаштували президенту Зеленському справжнє "пекло", деталі

Як повідомляв портал "Знай.ua", обшуки у клубі Порошенка, справа Шеремета і провал "Слуги народу": Подоляк показав, що зіпсувало рейтинг Зеленському

Також "Знай.ua" писав, що названо 100 найвпливовіших українців: яке місце в рейтингу займають Зеленський, Богдан та Коломойський