У Дніпровському районі Києва сталася масштабна ДТП за участю декількох автомобілів, госпіталізовано 6 осіб.

Подробиці повідомляє Інформатор з місця аварії.

П'яна пенсіонерка влетіла в маршрутку з людьми, фото: Інформатор

У повідомленні розкрили "схему" ДТП: автомобіль Mitsubishi ASX спочатку зачепив Renault на вулиці Сверстюка та почав від'їжджати. Відразу ж за поворотом сталася ще одна аварія – ASX протаранив маршрутку "Богдан".

ДТП в Києві, фото: Інформатор

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Шістьох пасажирів автобуса госпіталізували. 67-річна водій Mitsubishi не постраждала, хоча її автомобіль отримав пошкодження, не сумісні з ремонтом. З'ясувалося, що жінка перебувала у стані алкогольного сп'яніння. При перевірці водія прилад показав 2,20 проміле, що перевищує норму в 11 разів. Її доставили на медичний огляд, щоб зафіксувати наявність алкоголю в крові та передати матеріали до суду.

На Сверстюка пьяная женщина пыталась скрыться после ДТП и врезалась в маршрутку: 6 пострадавших

Geplaatst door Информатор Киев op Maandag 23 december 2019

Нагадаємо, що на Львівщині сталася смертельна ДТП, вантажівка розчавила легковик.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові сталося страшне ДТП. Відомо, що п'яний водій влетів у натовп, який на той момент знаходилися на місці іншої аварії.

Також портал Знай.ua писав, що відомий харківський журналіст Ігор Кравцов потрапив в аварію на околиці міста.