У понеділок, 23 грудня, суд оголосив обвинувальний вирок 58-річному чоловікові, який зарізав ножем ветерана АТО просто на очах у сина і дружини. Даний інцидент стався 22 червня 2017 року на вулиці Ярославів Вал біля станції столичного метрополітену "Золоті ворота". Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Вбивство ветерана АТО

В момент несподіваного конфлікту п'яний зловмисник встромив потерпілому ножем у грудну клітку. Потім нападник намагався втекти з місця події і знищити докази, однак копи оперативно затримали його "по гарячих слідах".

У дебатах прокурор просив для обвинуваченого 13 років в'язниці. Підсудний не визнав свою провину і просив його виправдати. Згідно з результатами судового засідання Шевченківський райсуд Києва підтримав позицію державного обвинувача і визнав чоловіка винним за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України і призначив йому покарання у вигляді 13 років позбавлення волі.

Вбивство ветерана АТО

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що прихильники підозрюваної у вбивстві Павла Шеремета Юлії Кузьменко не хотіли покидати Київський апеляційний суд.

Як повідомляв портал Знай.ua, опергрупу СБУ з чотирьох офіцерів знайшли вбитими в районі села Малі Копані на Закарпатті біля кордону з Угорщиною.

Також портал Знай.ua писав, що Андрія Антоненка, якого підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета, в понеділок, 23 грудня, залишили під вартою до 8 лютого.