Стало відомо, що в українській столиці 27-річний чоловік під вигаданим приводом заманив 15-річну сусідку до себе в гості. Він скористався тим, що дівчина є інвалідом 2-ї групи психічного розладу. Вона не розуміє характер і значення дій, які вчиняють по відношенню до неї. Таким чином чоловік вирішив зґвалтувати дівчинку.

Чоловік зґвалтував 15-річну дівчинку

Даний інцидент стався ще в травні 2019 року в Святошинському районі Києва. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

В результаті даного інциденту дівчина отримала травми і її довелося госпіталізувати. З'ясувалося, що зловмисник раніше вже був судимий за насильницькі злочини. Копи затримали його в той же день.

Колегія суддів Святошинського районного суду Києва підтримала позицію публічного обвинувача, чоловіка визнали винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України і засуджено до 10 років в'язниці.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України
Показати ще

Чоловік зґвалтував 15-річну дівчинку

Нагадаємо, що модель і ЛГБТ-активістка Вікторія Гуйвик в своєму Instagram розповіла сумну історію, як її 18-річну три роки тому згвалтував російський фешн-фотограф Марат Сафін.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Франції правоохоронці підозрюють тамтешнього хірурга щодо домагань і зґвалтувань неповнолітніх пацієнтів.

Також портал Знай.ua писав, що у звичайного російського священика, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітніх, правоохоронці вилучили близько 500 мільйонів рублів.