Рано-вранці у понеділок, 23 грудня, в Оболонському районі української столиці сталася жахлива Дорожньо-транспортна пригода. На вулиці Полярній водій вантажівки Renault Magnum вилетів з дороги просто на заправку, а там зіткнувся з автомобілем Mitsubishi Pajero і перекинув на дах Hyundai Х-30.

Фура злетіла з дороги на заправку, Інформатор

Момент аварії зафіксували камери відеоспостереження. Про це повідомляє Інформатор.

Так, в пресслужбі Державної служби України з надзвичайних ситуацій розповіли, що дивом обійшлося без постраждалих. З Renault Magnum на проїжджу частину дороги витекло пальне, а автомобіль марки Hyundai перекинувся на дах. Для того, щоб запобігти можливої пожежі рятувальники зробили пінну подушку і змили паливо. А за допомогою стаціонарного лебідки вони повернули перевернутий автомобіль в нормальне положення.

З’явилося відео моменту шокуючої #ДТП, яка сталася близько 04:00 ранку на перехресті Полярної та Сім‘ї Кульженків. Деталі про цю аварію тут: https://kyivoperativ.info/dtp/karkolomna-dtp-za-uchastyu-vantazhivki-iz-boroshnom-vodij-yako%D1%97-zasnuv/ Відео: KLO

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 23 december 2019

Нагадаємо, що на Львівщині відбулося смертельне ДТП, вантажівка розчавила легковик.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові сталося страшне ДТП. Відомо, що п'яний водій влетів у натовп, який на той момент знаходилися на місці іншої аварії.

Також портал Знай.ua писав, що відомий харківський журналіст Ігор Кравцов потрапив в аварію на околиці міста.