Служби доставки їжі в Києві стають все популярнішими, але іноді вони потрапляють в поле зору користувачів соцмереж завдяки поведінці їх кур'єрів. На цей раз киян шокував кур'єр, який вчепився за тролейбус і таким способом пересувався по місту. Відповідне відео опублікували в інтернет-пабліку «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

На опублікованому відео – хлопчина, який працює в службі доставки. За плечима у нього – рюкзак з товаром. Підліток не тільки їде на драбині тролейбуса, але й встигає дражнити водіїв, при цьому ще й пританцьовуючи.

Користувачі мережі обурені такою безглуздою поведінкою хлопця. Одні припускають, що таким чином він економить на проїзді, інші – що це бажання поєднувати роботу і дитячі пустощі. Хтось припустив, що кур'єра просто не забезпечили засобом пересування.

Оце так доставка...🙈🙈 Цікаво, чи має Glovo якийсь вплив на своїх кур’єрів?

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 21 december 2019

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

«А в чому проблема? Судячи по забарвлення - кур'єр Глово їде на фірмовому тролейбусі», - сміються городяни.

Але всі зійшлися на тому, що подібна поведінка – неприпустиме, бо ставить під удар життя не тільки самого зацепера, але і водіїв, які їдуть за тролейбусом.

«А потім дитині на лікування збирають», «Доставка найсвіжіших органів, термос при них», - зауважують кияни.

Скрін, Facebook

Нагадуємо, що на початку жовтня в столиці помітили зачепера, який в грозу катався на даху тролейбуса.

Як повідомляв Знай.іа у Львові знайшли обгорілі тіла пари любителів селфі.

Також Знай.іа писав, божевільні підлітки на Львівщині піднялися на залізничну цистерну у пошуках пригод.