Київський градоначальник Віталій Кличко завів собі аккаунт в новій соцмережі, популярнії, в основному, серед підлітків - TikTok.

Популярність у цій соцмережі зростає з шаленою швидкістю, і українські чиновники не відстають від світових тенденцій. Мер Києва поки що розмістив на своїй сторінці тільки одне відео, але його вже подивилися понад 5 тисяч разів.

Опублікований коротенький відеоролик присвячений Дню Святого Миколая: в кадрі Кличко грається з іграшковим Санта Клаусом і поправляє святкову ялинку, яка стоїть перед ним на столі. Весь ролик триває всього 10 секунд, а особа градоначальника світиться від щастя, як у дитини. Можливо, настільки милим відео Кличко сподівається привернути до себе увагу більш молодої аудиторії, яка становить більшість користувачів TikTok.

Кличко завів собі TikTok, скрін відео

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Миле відео – єдине, що поки опублікував столичний мер. У нього всього 1,7 тисяч підписників, але це число, очевидно, зросте в міру популяризації соціальної мережі TikTok серед українців.

Раніше Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.