У Києві досі немає білих заметів, але це не є проблемою, адже з Карпат в столицю везуть 30 тонн снігу. Відомо, що його доставляють частинами, а перша ходка вже під Аркою дружби народів.

Вся справа в тому, що в Києві планують організувати один із найбільших міських сноупарків в Європі. Про це йдеться в публікації організаторів змагання серед професійних лижників та сноубордистів "Дабл Тріпл Snow Fest" в Facebook.

Тонни снігу везуть на п'яти вантажівках під спеціальним тентом, щоб він не розтанув дорогою.

"Наша технічна команда везе сніг звідусіль. Тому тонни снігу вже збираються з найбільших ковзанок Києва, їдуть фурами з Дніпра і завантажуються у Буковелі", - розповіли організатори.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також вони готують власний сніг гарматами в закритих холодильних камерах. Вже в цю суботу всі бажаючі зможуть повністю поринути у зимову атмосферу.

Сніг буде! ❄️❄️❄️ Наша технічна команда готова везти його звідусіль. Тому тонни снігу уже збираються з найбільших...

Geplaatst door Дабл Тріпл Snow Fest op Donderdag 19 december 2019

Нагадаємо, в Україні погода взимку буде ділитися на періоди лютих морозів (-23 градуси) і потужного потепління (+13 градусів).

Як повідомляв портал Знай.uа, на Новий 2020 рік і католицьке, православне Різдво в Україні синоптики прогнозують аномально теплу погоду.

Також портал Знай.uа писав, що на популярних українських гірськолижних курортах Драгобрат і Пилипець через теплу погоду розтанув сніг.