У Києві шукають літнього чоловіка, який страждає від проблем із пам'яттю. Про це розповіли в інтернет-співтоваристві "Київ. Оперативний" на сторінці в соцмережі Facebook.

Про те, що 85-річний дідусь пішов з дому і зник, повідомив його син.

«У мене тато пропав - Мегедь Юрій Михайлович, 11.10.1934 року народження, зріст 165 - 170 см, 85 років, проблеми з пам'яттю. Був одягнений приблизно так, як на фото. Приблизно в Дніпровському районі бачили в останній раз», - написав чоловік.

Мегедь Юрій Михайлович, Київ. Оперативний

Коментатори бажають синові скоріше знайти батька, а також радять подарувати йому іменний браслет з прізвищем та іменем і номерами телефонів для зв'язку в подібному випадку.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Крім того, люди просять вказати точну дату, коли заблукав чоловік, і рекомендують тим, у кого є родичі з провалами в пам'яті, уважніше за ними стежити.

Нагадаємо, у Вінницькій області пропав дитина - 12-річний Микита Іванов пішов з центру соціально-психологічної реабілітації дітей в Жмеринці і досі не повернувся.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Харківській області затримали чоловіка, який намагався обікрасти власну птахофабрику

Також Знай.uа писав про те, що Вінницький суд виніс вирок двом жінкам, які вкрали 15 тис. грн у довірливих жителів міста.