Підполковник Нацгвардії Юрій Кулінка постраждав під час зіткнень під стінами Верховною Ради у вівторок, 17 грудня. Його дружина Олена розповіла, що стан здоров'я військового стабільний: "Мій чоловік почуває себе добре".

У свою чергу прес-секретар Нацгвардії Вадим Голуб повідомив, що операцію на черепі Юрію робити не будуть. Про це передає Obozrevatel.

"Поки необхідність трепанації черепа не підтвердилася", - зазначив Голуб.

Мітинг під Верховною Радою
Мітинг під Верховною Радою

У декларації підполковника вказується, що він орендує в Києві квартиру. А його дружина живе в Черкасах. Там Олена працює в міській раді бухгалтером у департаменті ЖКГ. Юрій Кулінка також має земельну ділянку в 1200 кв. м в Черкаській області.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У минулому році підполковник отримував 18,700 грн на місяць, його дружина – 20,800 грн. Сім'я їздить на старенькому Mercedes-Benz Vito з 2012 року.

Мітинг під Верховною Радою, фото: Facebook
Мітинг під Верховною Радою, фото: Facebook

До цього Юрій Кулінка служив у Черкасах, де ще будучи на посаді майора і заступника командира частини з громадської безпеки вчив нацгвардійців охороняти інкасаторські машини банків.

Нагадаємо, що в мережі показали кадри силового розгону мітингувальників під Верховною Радою.

Як повідомляв портал Знай.uа, під стінами Ради пішов з життя протестувальник: Нацкорпус звинувачує поліцію.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві всю територію, відведену під урядовий квартал, оточили силовики. Такі заходи прийняті у зв'язку з масовими акціями протесту.