Одного дня, поспішаючи на роботу, киянка помітила у переході підземки пенсіонера, який тримав у руці табличку "Шию чоловічі костюми".

Київський метрополітен, Informator
Київський метрополітен, Informator

Жінка вирішила йому допомогти і написала про дідуся допис у соцмережі, який у підсумку поширило понад десять тисяч людей. 73-річний дідусь виявився незвичайним пенсіонером, йдеться в сюжеті ТСН.

Публікація у соцмережі змінила життя пенсіонера: фото: скріншот відео ТСН

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Одна випадкова зустріч перевернула життя Олександра Поремського, адже після публікації у нього почали замовляти костюми і запросили на роботу в ательє. Його власниці дізнались, що енергійний чоловік має за спиною 50 років стажу, але уже 13 років перебуває на пенсії.

Олександр Поремьский ще в 1969 році пішов в учні, вчитися шити штани. Потім перейшов на костюми та верхній одяг. Він працював у Києві разом із такими легендарними кравцями як Михайло Воронін і Володимир Несміян.

Пенсіонер-кравець, фото: скріншот відео ТСН

"Олександр Федорович - це скарб інформації і досвіду, який потрібно передавати. Ми його залюбки переймаємо", - захоплено розповідає власниця ательє Ксенія Чамлай.

Власниці ательє нині планують розробляти із Олександром нові моделі, організовують його майстер-класи і навчаються у нього.

Та табличка, з якою довелося благати про хоч якусь роботу, була для нього приниженням, ділиться Олександр. Допис у соцмережі все змінив. "Раптом така пропозиція, де я потрібний, затребувана моя професія і мої знання", - радіє чоловік.

Олександр Федорович дякує дівчині, випадковій перехожій, що так несподівано і стрімко змінила його життя.

Нагадуємо, що Пенсійний фонд запустив електронний сервіс для розрахунку розміру пенсії та вирішення інших питань, пов’язаних із пенсійним забезпеченням громадян України.

Як повідомляв Знай.uа, на пенсію в 50: кому пощастить вийти на відпочинок достроково.

Також Знай.uа писав про те, що Верховна Рада остаточно скасувала недоторканність депутатів, деталі.