КП "Київський метрополітен" попередило жителів столиці про зміни в роботі підземки.

Про це йдеться на офіційній сторінці підприємства в facebook.

Так, жителям і гостям Києва необхідно ознайомитися з змінами у роботі метро, щоб без проблем дістатися на свято засвічення головної ялинки країни на Софіївській площі.

"Так, перед початком запланованих заходів та після їх закінчення можливе обмеження (ЗАКРИТТЯ) на вхід станції "Золоті ворота"", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Підприємство пояснює, що цей механізм необхідний, щоб уникнути масового скупчення пасажирів на платформах станції і попросило вибачення за тимчасові незручності.

"Механізм застосовується з міркувань безпеки, щоб уникнути масового скупчення пасажиропотоку на платформах станції. Приносимо вибачення за можливі тимчасові незручності! По можливості просимо скористатися станціями "Театральна" або "Майдан Незалежності". Гарного свята!", - йдеться в повідомленні.

Нагадуємо, що вчора комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики дав згоду на розгляд у першому читанні урядового законопроекту про легалізацію грального бізнесу.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, у 2019 і у 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.