У виправній колонії під Києвом в'язнів утримують в жахливих умовах, непридатних для проживання. Про це розповіли у Генеральній прокуратурі України, оприлюднивши відповідні фото.

Як повідомляється, страшне місце на знімках - Бучанська виправна колонія Київської області. Від результатів перевірки заніміли навіть в Генпрокуратурі. У в'язнів немає елементарних зручностей, ніде приготувати їжу, підтримувати особисту гігієну.

«Умови проживання не відповідають вимогам Кримінально-виконавчого кодексу України та іншого законодавства», - додали перевіряючі, зазначивши, що приміщення в'язниці «знаходиться в антисанітарному стані», їм потрібен капітальний ремонт.

Частина будівель – в аварійному стані, утримання в них людей загрожує їхньому життю. У приміщеннях холодно, не більше 18 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Крім того, укладеним вдавалося виготовляти в тюрмі заборонені предмети: за цей рік у них вилучили майже сотню колючо-ріжучих предметів, 251 мобільний телефон. За рік 42 незаконно ув'язнених були переведені в ізолятор.

При відсутності належного медичного обслуговування за рік у в'язниці померли 13 ув'язнених. Стіни лікарняних палат покриті грибком, штукатурка сиплеться, немає нормальної вентиляції та чистої питної води.

Нагадаємо, збив на смерть і знищив будинок: під Києвом поліцейські зловили "синього" водія-втікача.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відправив у лікарню 11 осіб: у США посеред білого дня невідомий влаштував злісну розправу.

Портал "Знай.uа" писав, що відомий піаніст влаштував смертельне ДТП і навіть не вибачився: поліція закрила на все очі.