У Києві силовики продовжують охороняти квартал, в якому розташовані урядові будівлі. Акції протесту під Верховною Радою не вщухають. Про це розповіли в прес-службі столичної поліції.

Як повідомляється, правоохоронці несуть службу в посиленому режимі, оскільки мітингарі не збираються розходитися.

Співробітникам структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовцям Національної гвардії України, співробітникам ДСНС, кінологам, вибухотехнікам і поліції діалогу доводиться працювати третій день поспіль у посиленому режимі.

Фото: НП

В поліції пообіцяли, що не допустять фактів порушення громадського порядку і продовжать забезпечувати мирне проведення мітингу.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Правоохоронці звернулися до організаторів та учасників акцій протесту з проханням не порушувати громадський порядок і допомогти силовикам оперативно виконувати їх службові обов'язки.

Як відомо, причиною заворушень перед Верховною Радою, в результаті яких загинула людина, став закон, який дозволяє продаж землі.

Нагадаємо, Дубинський пояснив, кому найбільш вигідно відкриття ринку землі в Україні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у мережі з'явилися фотографії силового розгону протестувальників під Верховною Радою.

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленський виступив з терміновим заявою з мітингів.