У четвер, 19 грудня, на День святого Миколая у Києві запланована масштабна програма. Рівно о 19:00 на Софійській площі увімкнуть головну ялинку країни.

Для глядачів цього святкового дійства підготували яскраву розважальну програму:

  • 17:00 зустріч Святого Миколая і карнавальна хода;
  • 18:00 початок концерту з оркестром НАОНІ;
  • 19:00 церемонія засвічення ялинки;
  • 19:45 виступ гурту "Друга Ріка".

У період відкриття ялинки та святкування перекриють ділянки вулиці Софійській, Рильський провулок, Володимирський проїзд.

Софійська площа - головна ялинка
Софійська площа - головна ялинка

Разом з головною новорічно-різдвяною ялинкою офіційно урочисто запалять ялинки в усіх районах столиці. Крім того, на окремих локаціях планується широкий діапазон різних зимових розваг та культурних подій.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

У Голосіївському районі столиці в місцевому парку культури та відпочинку імені Рильського відбудеться парад помічників Святого Миколая. У Дарницькому районі Києва у Парку імені воїнів-інтернаціоналістів на вулиці Вербицького запалять ялинку. В Оболонському районі 19 до 29 грудня працюватиме Резиденція Святого Миколая у приміщенні райдержадміністрації.

Софійська площа - головна ялинка
Софійська площа - головна ялинка

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, у 2019 і у 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Він принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати у 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.