Вже незабаром Київ накриє новорічна метушня та різдвяні свята. Щоб кияни змогли насолодитися новорічною ніччю та погуляти містом у світлі вогнів графік роботи метро та наземного транспорту продовжать на три години.

Про це повідомляє інформаційний портал "Факти".

Директор Департаменту культури Діана Попова розповіла, що у Києві в новорічну ніч продовжать графік роботи метро та наземного транспорту до 3.00.


Графік роботи транспорту в Києві в новорічну ніч:

Київський метрополітен працюватиме до 3.00 1 січня.
Наземний громадський транспорт до 3.00 1 січня.
Фунікулер працюватиме цілодобово.

Також варто нагадати, що у зв'язку з загальноміськими святковими заходами рух громадського транспорту буде змінено. 19, 22, 24, 25, 31 грудня і 1 і 7 січня Володимирським проїздом буде заборонено рух всіх видів транспортних засобів.

В суботу, неділю та святкові дні передбачено відкрити дорожній рух вулицею Хрещатик. У маршрути транспорту будуть внесені відповідні зміни.

Нагадаємо, що готуючи новорічні подарунки рідним і близьким, варто врахувати, що в рік Білої Металевої Щури не всі подарунки і сувеніри принесуть щастя.

Як повідомляв портал Знай.ua, наприкінці року ми постійно кудись-то поспішаємо і повністю занурюємося у новорічні турботи.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще