У Києві встановлено своєрідний рекорд — за 12 грудня в столиці народилося відразу шість пар двійнят. За весь 2019 рік це найбільша кількість двійнят, народжених в один день. Про це розповіли співробітники Міського наукового інформаційно-аналітичного центру медичної статистики.

Як повідомляється, всього в двійнях в цей день народилися сім дівчат і п'ятеро хлопців. При цьому зазвичай у двійнях народжується більше хлопчиків, ніж дівчаток.

За тиждень з 9 грудня до 15 грудня у столиці з'явилися на світ 634 малюка. З них — майже три сотні дівчаток та 337 хлопчиків.

За десять місяців цього року в столиці побільшало майже на 28 тисяч немовлят, з них 13 тисяч 338 дітей — дівчатка, і 14 тисяч 524 дитини — хлопчики. Двійнят за цей період було прийнято акушерами 593, а трійнят — всього чотири.

Нагадаємо, одне тіло на двох: у Чернівцях жінка народила сіамських близнюків.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.uа, на Волині фура влетіла в переповнений людьми автобус: дикі кадри з місця трагедії.

Також Знай.uа писав про те, що у Києві зловили тренера, який зґвалтував хлопчика на очах у іншого: він переховувався 4 роки.