Під Києвом навколо невеликої АЗС в Борисполі розгорівся скандал. Правоохоронці приїхали, щоб припинити роботу АЗС, діяльність якої суд визнав незаконною. Але завадили правоохоронцям десятки людей, які заблокували під'їзди до станції автомобілями.

Про це повідомляє Інформатор.

Слідчі ГФС прибули на об'єкт з рішенням суду для проведення обшуку і вилучення обладнання заправки, робота якої визнана незаконною. Але до АЗС з'їхалися десятки автомобілів і заблокували під'їзд для техніки, яка повинна була погрузити і вивезти бочки з бензином і газом.

Навколо АЗС в Борисполі розгорівся скандал Фото: Інформатор


Більшість людей, які перешкоджали роботі правоохоронців назвалися ветеранами АТО. Вони заявили, що захищають майно свого побратима. Лідером цього опору став секретар Бориспільського міськради Ярослав Годунок. Він став відомий близько півроку тому, коли на нараді Володимира Зеленського з громадськістю Борисполя він посварився з Годунком, назвавши його розбійників і виставивши за двері.


"Це рейдерське захоплення. Заправкою володіє ветеран АТО, який захищав наше місто і країну на передовій. Тут безкоштовно розливали паливо для волонтерських автомобілів, а тепер вони хочуть все закрити і віджати. Чому? Тому що ветерани не будуть давати їм хабарі, які вони вимагають”, — розповів Ярослав Годунок.

Варто відзначити, що власника незаконної АЗС, як і документів на заправку ні правоохоронцям, ні журналістам не показали. Варто відзначити, що в декларації Ярослава Годунка також значиться якась АЗС в Борисполі.

Навколо АЗС в Борисполі розгорівся скандал Фото: Інформатор

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще


Керівник оперативного управління фіскальної служби Київської області Роман Потапов розповів, що АЗС абсолютно незаконна і до того ж може бути небезпечною для життя.

"Станція працює без документів. Власник об'єкта не платить податки, не має дозволу на реалізацію таких небезпечних продуктів. Те ж саме стосується і якості бензину або дотримання норм пожежної безпеки, заявив Роман Потапов.

Нагадаємо, що по всій Україні масово почати закривати незаконні АЗС.

Як повідомляв портал Знай.uа , нова мінімалка змусить українців жити по-іншому.

Портал Знай.uа писав, що українців "ощасливили" цінами на комуналку.