На території Київщини більше 10 днів велися цілодобові пошуки підлітка - 17-річний хлопець пішов з дому в місті Вишневе і не повернувся.

У поліції хлопця вважали безвісти зниклим, однак 15 грудня тіло Олега виявили у лісі під Києвом. За попередньою інформацією, хлопець вчинив самогубство, повідомляє Інформатор.

У поліції припускають, що причиною смерті стало отруєння величезною дозою медичного препарату. Тіло померлого направили на проведення судово-медичної експертизи, яка має встановити причину смерті.

Тіло Олега виявили у лісі під Києвом, фото: Інформатор

За даним фактом порушили кримінальну виробництво за пунктом 2 частини 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі обставини смерті підлітка з'ясовуються, досудове розслідування триває.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, на Вінниччині зникла дитина - 12-річний Микита Іванов пішов з центру соціально-психологічної реабілітації дітей у Жмеринці і досі не повернувся.

Як повідомляв портал Знай.uа в Харківській області затримали чоловіка, який намагався обікрасти власну птахофабрику

Також Знай.uа писав про те, що Вінницький суд виніс вирок двом жінкам, які вкрали 15 тис. грн у довірливих жителів міста.