У Києві вчительку однієї із загальноосвітніх шкіл, розташованих у Подільському районі, звинувачують у неналежному виконанні своїх обов'язків. Зокрема, вона влаштувала справжню травлю своїм учням. Про це повідомили в прес-службі ГУ Національної поліції в столиці.

За словами співробітників сектору ювенальної превенції, до них звернулися батьки, чиї діти страждають від дій неадекватного педагога.

Зокрема, від жорстокого ставлення під час уроку постраждала учениця молодшого класу, на яку накричала вчителька, принизивши дитину перед однокласниками.

Через це дівчинці знадобилася допомога медпрацівників – у дитини різко погіршилося самопочуття. Крім того, дісталося від вчительки і двом іншим дітям.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В керівництві школи підтвердили, що факт буллінга був, і по цій справі склали відповідні адміністративні протоколи.

Колеги вчительки зізналися, що та веде себе подібним чином по відношенню до всіх оточуючих – не соромиться крити людей матом і схильна до агресії.

Нагадаємо, для українських пенсіонерів змінили порядок виплати пенсій. Зокрема, йдеться про встановлення мінімального віку, необхідного для нарахування пенсії за вислугою років.

Як повідомляв Знай.uа, у Кілії Одещині мати трьох дітей пограбувала церква.

Знай.uа писав, що на Прикарпатті вчителька з Калуша винайшла новий метод, як зацікавити учнів математикою.