У квартирі, де проживають волонтери Євген і Наталія Акастьолови, у ніч на 13 грудня пройшли обшуки у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. Про це самі волонтери написали на своїх сторінках в соцмережі Facebook.

Євген і Наталія Акастьолови, соцмережі
Євген і Наталія Акастьолови, соцмережі

Як розповіли Акастьолови, слідчі в даний час відпрацьовують всі зв'язки покійного журналіста, проводячи обшуки у всіх, хто може бути причетним до вбивства.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Скрін сторінки Facebook, Євген Акастьолов

Подружжя повідомило, що обшук в їх житлі затягнувся до 5:00 ранку. Коментуючи ситуацію, в коментарях до розповіді Євгена Акастьолова, їх знайомий Володимир Вербицький зазначає, що в квартирі орудували близько двох десятків озброєних людей у чорних масках.

При цьому з приміщення нікого не випускали. Підтримати волонтерів приїхали їх друзі та знайомі. Один з них, Юрій Поліщук, поспішив зробити скрін поста Акастьолова за 20 липня 2016 року (день вбивства Шеремета). В той день волонтер був у Маняві Івано-Франківської області.

Слідчі вилучили з квартири «флешки, жорсткі диски, непрацюючі комп'ютери і зареєстрований мисливський карабін».

Нагадаємо, підозрювані у вбивстві Павла Шеремета: хто вони і що про них відомо.

Як повідомляв Знай.uа, між Шепелєвим і Малаховим розгорілася недитяча ворожнеча за Фріске: чого не пробачив колишньої співачки.

Також Знай.uа писав, Юзик з "Слуги народу" зганьбився на місці жахливої пожежі в Одесі: епічне відео.