Експерти сайту для пошуку роботи Work.ua проаналізували близько мільйона резюме жителів Києва і склали список найбільш оплачуваних професій в місті.

Про це інформує портал "obozrevatel".

Так, очолюють список київські працівники в сфері нерухомості, роботодавці пропонують їм зарплату на рівні 22 171 гривень. Підкреслюється, що самі працівники вказують рівень заробітної плати на рівні 20 543, що нижче зарплат, що пропонують роботодавці. Також варто відзначити, що вакансій на цю посаду в 22 рази менше, ніж бажаючих її зайняти.

Друге місце займають топ-менеджери та керівники вищої ланки. Їхні праці оплачуються на рівні 21 318 гривень, однак самі претенденти на посаду чекають виплати у розмірі 25 829 гривень.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Крім того, до топ-5 потрапили професії у сфері транспорту і автобізнесу - зарплата в розмірі 16 884 гривень, і посади в сфері продажів - 16 409 гривень. Також робота у сфері IT діяльності - 16 238 гривень.

Нагадаємо, снайпер із Запоріжжя Юлія Матвієнко і кулеметник Артур Залізяка познайомилися на передовій під час служби на Донбасі.

Як повідомляв Знай.ua, архівні фото Зеленського з донькою злили в мережу.

Також Знай.ua писав про те, що зірка "Голодних ігор" Лоуренс поділилася важким періодом перед весіллям.