У Києві водій вивантажив з авто гору сміття посеред вулиці. Про це повідомили на сторінці комунального підприємства «Київкомунсервіс» у соціальній мережі Facebook.

За словами комунальників, все сталося в Печерському районі, на вулиці Добровольчих батальйонів. Добре одягнений чоловік на дорогому автомобілі викинув сміття з багажника прямо на узбіччі вулиці, і поїхав. При цьому на зауваження оточуючих він ніяк не відреагував.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Київкомунсервіс», Facebook

Як повідомляється, за подібні дії винуватцеві загрожує штраф у 1,7 тисяч гривень.

Однак користувачі мережі вважають, що це занадто слабке покарання для порушника. І не важливо, чи все сміття, який видно на фотографії, належить йому, або тільки частину купи.

«Київкомунсервіс», Facebook.

Нагадуємо, що у Львові місцеві жителі помітили двох невідомих, які крали з кладовища ікони, скульптури святих, лампадки та інші предмети культу.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у центрі Харкова встановлюють бокси з пакетами для прибирання за собаками.

Також Знай.uа інформував про те, що космічний суботник: новий супутник очистить орбіту планети від сміття.