Знімальна група російського пропагандистського телеканалу "Звезда" прибула в Київ, заявивши, що їх візит – відповідь на запрошення президента України Володимира Зеленського, яке він озвучив під час Нормандського саміту. Про це в ефірі свого телеканалу розповіла пропагандистка Кремля Діана Сіразі.

За її словами, «Зеленський… сам запросив журналістів у гості. Ми вирішили перевірити, чи тримає він обіцянки, чи пропустять нас через митницю». Вона додала, що зазвичай російські «журналісти» змушені їхати в Київ під вигаданими приводами, тому що інакше їх не пускає Служба безпеки України.

Російська «журналістка», яка неодноразово відвідувала окупований Донбас і вела пропаганду з боку фейкових ДНР і ЛНР, заявила, що українська митниця в аеропорту не поцікавилася метою візиту знімальної групи в Київ.

"Ну, ось ми і в центрі Києва! Я на Майдані. Правда, поки незрозуміло – всім російським журналістам відкрили шлях і чи надовго це?" – саркастично зауважила пропагандистка.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Скрін, сюжет Зірки

Для українців подібні висловлювання в серці Києва стали останньою краплею, що переповнила чашу терпіння.

"Просто чудово. "Звезда", видання Міноборони РФ. Зеля, вони тебе першим і поховають", - обурюються громадяни України, дивуючись, куди дивиться СБУ.

Скрін, Facebook

Нагадуємо, що президент Володимир Зеленський збирається відвідати Луганськ і Донецьк для того, щоб почати переговори з окупованим Донбасом.

Як повідомляв портал Знай.uа Зеленський прокоментував протести під стінами свого офісу.

Також Знай.uа писав, Зеленський підписав Бюджет України на 2020 рік.