У Києві пес приніс господині несподівану знахідку – шматок хлібної м'якушки з коштовністю всередині. Про дивну подію повідомила власниця собаки, опублікувавши фото знахідки на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

За словами жінки, вона вигулювала собаку на Харківському житловому масиві. Тварина знайшла на вулиці шматок хліба і принесла його своїй господині. При цьому собака наполегливо гавкав, щоб знахідку жінка взяла в руки.

Повіривши чуттю тварини, киянка розламала хліб і побачила всередині ювелірний виріб: велике золоте кільце.

Свою знахідку жінка показала фахівцям з ломбарду. Ті повідомили, що кільце виготовлено зі звичайного і білого золота, а камені на ньому - діаманти та сапфіри. Обручка, очевидно, належала великій жінці.

Facebook, Жанна Яременко

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На думку жінки, по кільцю відчувається, як сильно його господиня жалкує про втрату. Тому киянка хотіла б повернути коштовність власнику. Для цього справжній господині доведеться показати оригінальну бирку від кільця із зазначенням його розміру і ваги.

Нагадаємо, раніше англійські фермери знайшли багатомільйонний скарб

Як повідомляв портал "Знай.uа", ірландці шукали втрачене кільце, але натрапили на скарб.