У Києві впіймали псевдополіцейського на дорогому автомобілі, замаскованому під патрульний. Про це розповіли у прес-службі місцевої патрульної поліції.

Як зазначається, на Оболонському проспекті правоохоронці помітили автомобіль Ford Mustang, який мав вигляд поліцейського авто. Крім відповідної символіки, машина була обладнана також проблисковими маячками. Патрульні вирішили перевірити підозріле авто та зупинили його.

За кермом «поліцейського» Mustang перебував 24-річний чоловік у формі патрульного. Проте документів, які б підтверджували його право на поліцейські форму та автівку, у хлопця не було.

Хоча хлопець запевняв, що таким чином вирішив провести «соціальний експеримент», патрульні йому не повірили. Транспортний засіб у псевдополіцейського конфіскували, відправивши на штрафмайданчик.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фото: Патрульна поліція Києва

На ім’я водія склали адміністративні протоколи за ч.1 ст. 184-3 КУпАП та за ст. 122-5 КУпАП.

Нагадаємо, збив на смерть та розтрощив будинок: під Києвом поліцейські зловили "синього" водія-втікача.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відправив до лікарні 11 людей: у США посеред білого дня невідомий влаштував злісну розправу.

Також портал "Знай.uа" писав, що відомий піаніст влаштував смертельне ДТП й навіть не вибачився: поліція закрила на все очі.