Звичайним людям може бути важко уявити, яких розмірів планети сонячної системи і їх супутників. Адже єдиним космічним об'єктом, який бачить людство, є супутник Землі Місяць. А що, якби з Києва замість Місяця можна було побачити, наприклад, Нептун, Юпітер або Сатурн – вони б зайняли все небо і неминуче привели б до гравітаційних аномалій.

Зараз у світі ведеться багато дискусій з приводу освоєння і колонізації Марса. Але все це поки що на рівні розмов, адже людина змогла дістатися тільки до Місяця. Найбільш успішною програмою дослідження Місяця є Apollo, яка стартувала в 1961 році. В рамках цієї програми було скоєно 6 висадки людини на поверхню супутника, головною з яких був "маленький крок" Ніла Армстронга. А остання висадка на Місяць відбулася 11 грудня 1972 року. ТСН створили незвичайну відеопроекцію, на якій можна побачити, як міг би виглядати нічний Київ, якби замість Місяця оберталися інші планети.

Нагадаємо, вмираюча зірка "зжерла" гігантську планету, масштаби того, що сталося переплюнуло все.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "марсіанський фотограф" зобразив світанок на Червоній планеті.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що NASA готова відправити двох колонізаторів Місяця в космос.