У Києві, в міжнародному аеропорту «Бориспіль», стався випадок, який здивував навіть бувалих митників. Одному з пасажирів майже вдалося реалізувати дуже дивне перевезення контрабанди, повідомляється на сторінці української Держприкордонслужби у соцмережі Facebook.

Як повідомляється, українець, який прямував до Києва з Дубая, віз на собі близько трьох десятків смартфонів. На дивного пасажира рейсу, що прибув з Об'єднаних Арабських Еміратів, звернули увагу співробітники прикордонної служби.

У Держприкордонслужбі зазначили, що після ретельного огляду 51-річний громадянин України раптово «скинув» кілька зайвих кілограм. Справа в тому, що в його штанах були заховані 26 «новеньких одинадцятих айфонів».

Щоб вантаж не випав, горе-контрабандист затягнув штани ременем тугіше. За оцінками прикордонників, перевезення айфонів подібним чином коштувала зловмиснику близько 30 тисяч доларів.

«Зайві» айфони у контрабандиста конфіскували.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Держприкордонслужба, Facebook

Нагадуємо, що нещодавно з'явилися повідомлення про те, що новий IPhone 12, можливо, буде акумулятор збільшеної ємності.

Як повідомляв Знай.uа компанія Qualcomm зайнялася розробкою нового iPhone 12.

Також Знай.uа писав, що експерти обрали найбільш потужні смартфони листопада 2019 року.