Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут проінспектувала дорогий ресторан морепродуктів у Києві.

Результатами інспекції зірка поділилася з підписниками в Instagram, повідомляє Рoliteka.

За словами Фреймут, вечеря в закладі "вимагає не тільки фінансового, але і морального загартування, оскільки тут діє невидимий фільтр гостей. Не кожен наважиться зайти в ресторан, де рибу привозять з Японії літаками, а ціна за страва може досягати зарплати моєї мами-вчительки за два місяці...", - розповідає ревізорка.

Оля Фреймут у ресторані, фото: Instagram

Фреймут розповіла, що навмисно одягнула свого фотографа, яка прийшла до закладу перед приходом зірки, дуже просто - стопкані черевички, в'язана шапка, та звичайна куртка "з ринку". Її пустили неохоче, менеджер заощадила на посмішці та холодно зміряла дівчину з ніг до голови, однак таки провела за столик у дальньому закапелку закладу.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Коли ж прийшла сама Фреймут, її одразу ж пригостили келихом шампанського "Drappier".

Ольга Фреймут інспектує ресторан у Києві, фото: Instagram

Гостей на вечірці обслуговували до 10 офіціантів.

"За інформацією людини, який тут працювала, влаштуватися на роботу в "Catch" – велике щастя, прибуток офіціанта (разом з чайовими) за місяць, як у моєї мами за рік", - зазначила Фреймут.

Телеведуча замовила карпаччо з гребінця і білим трюфелем і пасту з морепродуктами.

Але зіпсувало вечір прискіпливій Фреймут те, що її не пустили на кухню і сам шеф-кухар відмовився вийти до гостей.

"Попросила дозволу заглянути на кухню - гордовита менеджер, звичайно, відмовила. Коли говорила, посміхалася, але злий була її інтонація. Шеф-кухаря, або Су-шефа, який міг би вийти до нас, не дочекалися. Але ж у ресторанах високої кухні шеф радісно ходить від столика до столика, як колядник від хати до хати, і вже точно повинен відреагувати на бажання гостей з ним поспілкуватися...", - поскаржилася ревізорка.

Ольга Фреймут інспектує ресторан у Києві, фото: Instagram

У підсумку ревізії заклад отримав 63 бали від Фреймут, окрім того, телеведуча нагородила "Сatch" двома пролісками.