Турист з Англії декілька днів провів в аеропорту "Бориспіль" без грошей, їжі та інших речей першої необхідності, оскільки багаж чоловіка було загублено.

Про це інформує прес-служба патрульної поліції Київської області.

У повідомленні копів йдеться, що під час несення служби в терміналі D вони помітили дуже сумного іноземця, у якого не було при собі жодних речей, і підійшли уточнити, чи все в порядку. У відповідь чоловік спочатку попросив телефон, щоб подзвонити, а після англійською розповів свою історію.

Іноземець загубив речі в аеропорту Бориспіль, фото: Патрульна поліція

Як виявилося, кілька днів тому чоловік прилетів в Україну як турист, але весь його багаж, включаючи документи і гроші, був загублений.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Виявивши пропажу, мандрівник змушений був залишатися на території аеропорту, не знаючи, що робити далі. На щастя, працівники громадського харчування проявили співчуття і підгодовували його.

У підсумку патрульним все-таки вдалося відшукати загублений багаж і документи іноземця, який був, безумовно, безмежно щасливий.

Нагадаємо, раніше аеропорту Берлін-Шенефельд застрягли 49 українських пасажирів, які не встигли на рейси.

Як повідомляв портал "Знай.uа", виховання або генетика: що насправді діти успадковують від своїх батьків

Також "Знай.uа" писав про те, що стрес, паніка і гнів: скільки людей не можуть жити без смартфона і чому це так небезпечно.