У Києві ввечері п'ятниці, 6 грудня, мешканці Голосіївського району почули доволі гучний звук, який був схожий на вибух. Він долинав між станціями столичного метрополітену "Голосіївська" і "Васильківська". На місце події виїхали копи. Про це повідомляє Інформатор.

Вибух у Голосіївському районі, Інформатор

Наголошується, що вибух прогримів приблизно о 19:00.

На 102 надійшов виклик про те, що на вулиці Деміївська, 55 вибухнула машина. На місце події прибула патрульна поліція, рятувальники та вибухотехніки. Водій Toyota сказав, що паркувався біля будинку і, коли здавав назад, ззаду машини щось вибухнуло.

В результаті вибуху ніхто не постраал. З видимих пошкоджень на машині - спущене колесо. На місці працювали вибухотехніки, які встановлять точні причини події.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Обережно, яйця: українців попередили про небезпеку у супермаркетах
Показати ще

Вибух у Голосіївському районі, Інформатор

Вибух у Голосіївському районі, Інформатор

Нагадаємо, що потужний вибух прогримів на гірськолижному курорті в Польщі. В житловому будинку курортного міста Щирк стався вибух газу, що спричинив пожежу.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві терміново закрили на вхід і вихід на станцію метро "Дарниця".

Також портал Знай.ua писав, що у Київській області, а саме в Ірпені, стався надзвичайний випадок, який закінчився криваво місцевого жителя.