Затримані четверо іноземних громадян, які причетні до жорстокого вбивства літньої подружньої пари під Києвом. Про це стало відомо з повідомлення начальника поліції Київської області Андрія Небитова на його сторінці в соцмережі Facebook.

Як повідомляється, розбійний напад у селі Андріївка Макарівського району, яке закінчилося страшною розправою над людьми похилого віку, відбулося 22 листопада. Невідомі чоловіки з закритими обличчями вдерлися до оселі подружжя, побили 69-річного господаря і кинули зв'язаною 68-річну господарку.

Нападники викрали ювелірні прикраси і зникли з ними. Господаря будинку встигли довезти до лікарні, але там він помер.

Розбійників розшукували по всій Україні, затримання проходили в п'яти регіонах. Як з'ясувалося, крім української поліції, за ними ганявся та Інтерпол. Одним із нападників виявився терористом ІДІЛ, засуджений на 12 років в'язниці.

Нагадаємо, що в Одесі судитимуть банду аферистів, які шантажували своїх жертв оприлюдненням фактів про їхнє інтимне життя. Очолював банду 26-річний одесит, який втягнув у свій "бізнес" з братами та одного неповнолітнього знайомого. Шахраї призначали чоловікам зустрічі і таємно знімали їх на камеру.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів тому не повернувшись додому.