У четвер, 5 грудня, в столиці прямо біля коледжу Київського національного університету технологій та дизайну чоловік мастурбував під вікнами установи.

Інцидент стався на вулиці Білоруській, в Шевченківському районі Києва. Про це повідомляє Obozrevatel, посилаючись на джерела.

У мережі з'явилося відповідне відео, на якому видно, що збоченець стояв прямо біля вікна класу і мастурбував. Найстрашніше, що все це бачили неповнолітні підлітки.

Обережно! Відео рекомендується дивитися тільки особам старше 18 років

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, що у Вінницькій області 39-річний військовослужбовець знімав відео і фото інтимного характеру із залученням власної доньки, якій на той момент було чотири роки. Все це підозрюваний збував через інтернет, хоча затверджує що не отримував за це гроші.

Як повідомляв портал Знай.uа, в поліклініці Києва малолітні пацієнти стали жертвами 43-річного збоченця. Невідомий чоловік зайшов у дитячу поліклініку на Выгуровском бульварі, 4, і почав демонструвати дітям свій статевий орган.

Також портал Знай.uа писав, що у Тернопільській області священик побив дружину і познущався над дитиною. Він став агресивним по відношенню до жінки і дітей через захоплення ігроманією.