У Києві ось уже півроку як орудує маніяк: чоловік нападає на жінок з кулаками прямо посеред вулиці. Про це повідомили в сюжеті «ТСН».

Як стало відомо, неадекватний громадянин орудує на Русанівці. Він підбігає до беззахисним жінкам навіть посеред дня, б'є їх і ховається в невідомому напрямку.

Одна з постраждалих, Людмила, розповіла, що маніяк накинувся на неї ззаду, але не встиг завдати удару – вона зуміла втекти. Жінка впізнала в поліції, що її випадок – не єдиний – потерпілих від русанівського маніяка набагато більше.

За інформацією, яку вдалося роздобути журналістам, нападник - чоловік, що страждає психічним розладом і більше двох десятків років перебував на обліку в психіатричному диспансері. За словами матері 37-річного підозрюваного, її синові нашкодило неправильне лікування – психіатри нібито помилилися з діагнозом.

Нагадаємо, що у Вашингтоні пройшов 44-й Марафоні морської піхоти, і останні чотири роки з участю українців.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще