Під Києвом, у місті Буча, двоє учнів дев'ятого класу однієї із загальноосвітніх шкіл посварилися і застосували один до одного газові балончики. Про це розповіли в Національній поліції Київської області.

Правоохоронцям про подію повідомили педагоги школи. За їх словами, хлопчики посварилися і влаштували «дуель» - бризнули один в одного з балончиків газом «Терен-4».

В результаті багатьом присутнім при цьому учням стало зле. Їх терміново евакуювали, деяким знадобилася медична допомога. Були госпіталізовані півтора десятка дітей, які скаржилися на погане самопочуття. У них діагностовано хімічні опіки очей.

Школярі влаштували дуель на газових балончиках

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Всіх інших учнів перевели з третього поверху школи, де був застосований газ, в інші класи.

Поліція встановила, що газові балончики дітям через інтернет купив старший знайомий. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 125 («Умисне легке тілесне ушкодження») Кримінального кодексу України.

До відповідальності притягатимуть батьків неповнолітніх хуліганів.

Нагадаємо, що в Запоріжжі сім'ю знайшли вбитою у власній квартирі. Дана трагедія – справа рук сина, який зарізав батьків і повісився.

Як повідомляв портал Знай.uа, онкохвора пенсіонерка прийшла в мерію в Мелітополі і зізналася, що хоче покінчити з собою. Жінка поскаржилася на вкрай складну ситуацію з грошима і неможливістю оформити субсидію для оплати комуналки.

Також портал Знай.uа писав, що 23-річна следовательница з Сочі Марія Клочкова могла покінчити з собою після зґвалтування одним з колег.