У вівторок, 3 грудня, під Києвом у Макарівському районі в смертельна ДТП потрапила бетономішалка. В селі Мотижин КамАЗ вилетів з дороги і зніс паркан приватного будинку. Зупинити його змогло лише дерево. Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області.

ДТП під Києвом, Нацполіція

Так, моторошна аварія сталася приблизно в 10:00. Згідно з попередніми даними, КамАЗ прямував по вулиці Довгича в бік центру села Мотыжина. Повідомляється, що через перевищення швидкості водій бетономішалки не втримав машину на дорозі і зніс паркан приватного будинку. Коли він в'їхав у двір, то врізався у дерево і тільки тоді зміг зупиниться. В результаті від отриманих травм водій КамАЗа помер на місці події.

ДТП під Києвом, Нацполіція

Нагадаємо, що популярна співачка Jerry Heil потрапила в аварію під Одесою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, у Росії сталося нещастя з українським автобусом, який прямував з Запоріжжя в Ростов. Повідомляється, що через погані погодні умови автобус перекинувся, є постраждалі.

Також портал Знай.ua писав, що в Російській Федерації в Стрітенському районі в Забайкальському краї сталася жахлива трагедія. З'явилася інформація, що пасажирський автобус з мосту впав у прірву.