Стало відомо, що 3-4 грудня через робочий візит в Україну прем'єр-міністра Швеції Стефана Левена вірогідні тимчасові обмеження дорожнього руху у столиці. Про це повідомляє Управління державної охорони України.

У Києві обмежать рух

Так, можливі обмеження на конкретних ділянках вулиць Голосіївського, Дарницького, Подільського, Дніпровського, Печерського, Шевченківського районів, а також на Бориспільському шосе.

Також слід зазначити, що Управління державної охорони України забезпечує безпеку і надасть супровід делегації Стефана Левена в момент його робочого візиту в нашу країну 3-4 грудня.

У Києві обмежать рух

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, що уряд Швеції в своїх офіційних повідомленнях відтепер буде використовувати для Білорусі назва Belarus замість Vitryssland ("Витрюссланд" - "Біла Росія").

Як повідомляв портал Знай.ua, з'явилася інформація щодо того, скільки президент України Володимир Зеленський "спустив" на робочі польоти. Перший закордонний візит глава держави здійснив у Брюссель. А пізніше відвідав Німеччину, Францію, США, Литви, Естонії.

Також портал Знай.ua писав, що на Дніпропетровщину з робочим візитом прилетів спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков.