Віталій Кличко звільнив Дмитра Давтяна з посади заступника голови Київської міськдержадміністрації.

Дмитро Давтян, фото: Город Х

Відповідне розпорядження за підписом мера Києва Віталія Кличка опубліковано на сайті КМДА.

"Звільнити Давтяна Дмитра Олександровича з посади заступника голови Київської міської державної адміністрації 29 листопада 2019 року за власним бажанням", - йдеться у тексті розпорядження.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Варто нагадати, що за кілька днів до звільнення Давтян провалився з технічної причини на конкурсі на посаду голови Національного агентства про протидії корупції.

Дмитро Давтян – син харківського бізнесмена Олександра Давтяна, одного з лідерів вірменської громади Харкова, власника харківського медіа-холдингу і багатьох об'єктів комерційної нерухомості, депутата Харківської міськради, а також екс-глави Харківської міської організації "БПП "Європейська Солідарність", партії колишнього президента Петра Порошенка.

"Європейська солідарність" Порошенка
"Європейська солідарність" Порошенка

Нагадаємо, не встигли кияни ще запам'ятати імена новопризначених чиновників, яких мер Києва Віталій Кличко презентував на хвилі гучних звільнень, як один з них вже написав заяву про звільнення.

Як повідомляв портал Знай.ua, мер Києва Віталій Кличко попросив своїх заступників написати заяву на звільнення.

Також Знай.ua писав, у киян викликало обурення невиконана обіцянка Кличка облаштувати конструкції на Шулявському шляхопроводі.