Трагедія, яка сталася 1 грудня у центрі Києва, де в результаті обстрілу машини Range Rover на перехресті вулиць Льва Толстого та Тарасівської загинув трирічний хлопчик шокувала всіх, але несподівано у справі з'явилися нові загадкові подробиці.

Про це повідомляє Інформатор.

Відомо, що за кермом Range Rover був депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв. Він їхав разом зі своєю сім'єю, на задньому сидінні була дитина і дружина. Депутат розповів, що прямував від ресторану "Маріо", який належить йому. Коли він зупинився на світлофорі, то почув постріл і крик своєї дружини. Невідомі вистрілили прямо в трирічну дитину.

Після цього, чоловік швидко вибіг з дитиною на руках і почав кричати та благати про допомогу. На місце приїхали медики, вони завантажили дитину з вогнепальним пораненням голови в "швидку". Хлопчик помер по дорозі в лікарню.

Авто потерпілого, фото - Інформатор

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Після цього на місці події з'явився букет квітів. За словами Соболєва, квіти з'явилися відразу ж після пострілу. Поки що невідомо, хто ж приніс квіти на місце трагедії.

На даний момент правоохоронці продовжують з'ясовувати всі деталі події. Триває слідство.

Нагадаємо, у центрі Києва невідомі розстріляли Range Rover депутата.

Як повідомляв Знай. ua, хто погрожував родині депутата, машину якого розстріляли у Києві.

Також Знай. ua писав, що у Києві застрелили хрещеника Ірини Білик.