Застрелений 1 грудня у центрі Києва трирічний хлопчик та син депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва виявився хрещеником української співачки Ірини Білик.

В'ячеслав Соболєв з дружиною, фото: 24tv
В'ячеслав Соболєв з дружиною, фото: 24tv

Про це вбита горем поп-діва розповіла на сторінці в Facebook.

"Не можу сидіти і робити вигляд, що нічого не сталося... Убито маленьку дитинку, чудового малюка...хресною якого я є... Навіщо все в цьому світі, якщо так просто вбивають людей, діток...в центрі улюбленого міста... Мій маленький Ангел, Сашенька, прости цим дорослим нелюдам їх жорстокість", - написала Білик.

Скріншот із Facebook-сторінки співачки

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Прихильники співачки залишили під публікацією численні співчуття, відзначивши, що просто неможливо повірити у цю страшну трагедію.

"Ірочко, яке горе! Та що ж це коїться", "Наші співчуття тобі та рідним", "Бідне дитятко", "Яке горе, тримайся", - пишуть користувачі, переживаючи горе разом із кумиром.

Нагадаємо, у центрі Києва невідомі розстріляли Range Rover депутата.

Як повідомляв Знай. ua, хто погрожував родині депутата, машину якого розстріляли у Києві.

Також Знай. ua писав, що у Києві застрелили хрещеника Ірини Білик.