Заступник голови Київської міської митниці ДФС Сергій Тупальский може опинитися за ґратами: про його арешт мають намір клопотати перед судом прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Про це розповіли в прес-службі САП.

Як повідомляється, обвинувачення має намір вимагати від Вищого антикорупційного суду відправити Купальського під варту, а також призначити йому в заставу суму 57 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що НАБУ затримала 10 осіб, причетних до махінацій на київській митниці.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Донеччині працівники контррозвідники СБУ припинили протиправну діяльність місцевої мешканки, яка намагалася організувати незаконну легалізацію в Україні громадян РФ і бойовиків терористичних угруповань "ДНР".

Також портал Знай.uа писав, що НАБУ відкрило кримінальне провадження за фактом можливого вчинення екс-главою СБУ Василем Грицаком державної зради і шпигунства.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще