Мегапопулярний український поп-фолк-гурт KAZKA, слава якого сягнула за межі батьківщини, представив новий трек «Палала» на YouTube.

Популярність прийшла до гурту після треків «Свята» та «Плакала», які зробили їх справжніми народними улюбленцями. Пісня «Плакала» стала першою україномовною роботою, яка вийшла в топи YouTube.

На відборі до «Євробачення-2019» багато українців проголосувало за KAZKA, однак через низку причин виконавці так і не поїхали на конкурс.

«ПАЛАЛА» – новий трек, який увійшов до альбому «NIRVANA». Гурт додав нового звучання за допомогою інших інструментів та погрався із вокалом. Тож нова пісня обов’язково приверне до себе увагу.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після презентації альбому гурт вийшов у прямий ефір, щоб обговорити із слухачами перші враження – фанати не стримували емоцій. Новий трек вартий того, щоб зацінити його вже зараз.

Нагадаємо, найкращі виступи на "Х-факторі": заробітчани, "металюги", клон MELOVIN та 8 розмір грудей.

Як повідомляв Знай.uа, ім'ям Никитюк назвали машину.

Також Знай.uа писав, що дружина Тищенко розповіла, як відмовляла його від політики.