Цими днями мешканці столиці придумали, як по-новому можна використовувати клітки, які стоять поблизу деяких супермаркетів мережі Сільпо. Відтак, замість чотирилапих, жителі Києва додумалися замикати там власних дітей на час покупки в магазині. Відповідний знімок з'явився в Facebook-спільноті "Типовий Київ".

Так на фотографії видно, як хтось "запроторив" власного сина в одну із таких кліток. Зауважимо, що кияни до такого віднеслися жартома, та стверджують, що це дуже зручно.

Скріншот допису
Скріншот допису

"Дуже зручно, але там тільки 5 кліток: в одну можна сумки, в іншу собак, в третій вже сидить один, і в інші можна діда або бабусю засунуть - зручне пристосування! А потім діти вас туди засунуть, коли постарієте! Супер", "Все правильно. Якщо у людей вистачає розуму залишати на вулиці під магазином улюблену собаку, то нехай залишають і дітей. Як на мене, це цілком рівноцінно", "Велика клітка для чоловіка, щоб пиво не купував. Маленька для дітей, а то посадити в клітку дешевше, ніж купити кіндер", - висміюють таку спробу використання кліток.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, в українському фільмі показали сцену утоплення цуценят, обурливе відео.

Як повідомляв Знай.uа "нокаутувала" і добивала ногами: в Харкові працівниця дитсадка побила багатодітну матір.

Знай.uа писав, АТБ приготував сюрприз для любителів пива, "змія" підморгнула з дна: "І випив і закусив".