У Києві ще не випав справжній сніг, але вже з’явився штучний. Вся Голосіївська гора та схили Протасового яру готові до відкриття лижного сезону. Про це розповіли в інтернет-співтоваристві "Типове Голосієво".

Як зазначається, гірки вже незабаром будуть відкриті для тих, хто полюбляє активний відпочинок та зимові види спорту. Старт сезону заплановано на 29 листопада.

Зазначимо, що поки що у столиці тримається прохолодна погода з легким морозцем, однак синоптики провіщають близьке потепління.

Тож помилуватися засніженими київськими пагорбами мешканці та гості столиці зможуть ще не скоро.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.