У Києві п'яна жінка в'їхала в торговий центр і підкинула патрульним гроші.

Про це повідомляє Інформатор.

В ніч на 28 листопада в Києві правоохоронці звернули увагу на автомобіль Dacia, який врізався у будинок за адресою вулиця Закревського, 61/2. Правоохоронці підійшли до водія, у неї були помітні явні ознаки алкогольного сп'яніння. Патрульні запропонували жінці пройти тест на наявність алкоголю в крові, але вона відмовилася.

У Києві п'яна жінка в'їхала в торговий центр Фото: Інформатор

У Києві п'яна жінка в'їхала в торговий центр Фото: Інформатор


Правоохоронці склали на неї адміністративні матеріали за 130 Купап. Також під час спілкування з поліцейськими жінка намагалася запропонувати їм гроші, щоб уникнути складання протоколу. Коли вони відмовилися жінка підкинула гроші в підстаканник патрульного автомобіля. Для фіксації події на місце викликали слідчо-оперативну групу. Сума хабара становила 300 гривень.

У Києві п'яна жінка в'їхала в торговий центр Фото: Інформатор

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Варто відзначити, що камера спостереження зафіксувала, як жінка приїхала до магазину і врізалася в будівлю. Після цього вона вийшла з машини і пішла в магазин.

Нагадаємо, що в Прилуках, Чернігівська область, знайшли мертвим на залізничних коліях Дениса Чаленко, 14-річного школяра.

Як повідомляв портал Знай.ua , в мережу виклали відеозапис бійки харківських підлітків.

Також портал Знай.ua писав, що в Прилуках продовжує гриміти справу про смерть 14-річного школяра Дениса Чаленко.